Als WordPress specialist uit Eindhoven ontwikkelen wij WordPress websites op maat. Dit doen wij voor het MKB, en in opdracht van andere bureaus, die ons inschakelen voor onze technische kennis en expertise. Naast volledige projecten kun je bij ons ook terecht als je bijvoorbeeld een maatwerk plugin zoekt, of als je een thema wilt laten bouwen op basis van een grafisch ontwerp.

Een groot voordeel van WordPress is dat WordPress websites altijd goed scoren in de zoekresultaten van Google. WordPress is SEO vriendelijk, en bevat verschillende functies om je website goed te optimaliseren. Als WordPress specialist uit Eindhoven kan Internetbureau Conkreet je hier in ondersteunen en advies bij geven.

Wat is WordPress?

WordPress is van oorsprong blog-software. De afgelopen jaren is WordPress echter enorm in populariteit gegroeid, en is het mogelijk om door middel van diverse uitbreidingen (zogenaamde plugins) WordPress uit te bouwen tot een volwaardig content management systeem, of zelfs tot een webshop.

De inhoud van een website die gemaakt is met behulp van WordPress, kan heel eenvoudig zelf beheerd worden. Als WordPress specialist Eindhoven helpt Internetbureau Conkreet je bij het ontwerpen, bouwen, en inrichten van jouw WordPress website.

Waarom WordPress gebruiken?

WordPress is makkelijk te leren omdat het erg gebruiksvriendelijk is. Daarnaast is een WordPress website eenvoudig aan te passen aan je eigen huisstijl, en te voorzien van allerlei functionaliteit, zoals fotoalbums, Google Maps kaarten, nieuwsberichten, en bijvoorbeeld formulieren.

Waarom Internetbureau Conkreet?

Wij kennen WordPress van binnen en van buiten. Naast standaard oplossingen leveren wij ook maatwerk. Als een thema niet werkt weten wij hoe we dit moeten oplossen. Als er plugins worden gebruikt die niet lekker samenwerken hebben wij de technische kennis in huis om dit op te lossen.

Wij maken gebruik van de beste plugins voor het bouwen van jouw WordPress website

Standaard mogelijkheden van WordPress

Standaard kun je met een WordPress website de volgende onderdelen beheren:

  • tekstpagina’s,
  • nieuwberichten,
  • afbeeldingen & fotoalbums,
  • navigatiemenu’s,
  • widgets, extra inhoud die je naast de reguliere inhoud kan plaatsen.

Extra mogelijkheden

Internetbureau Conkreet kan, als WordPress specialist uit Eindhoven, naast de standaard functionaliteit onder andere de volgende functionaliteit hieraan toevoegen:

  • beheren van formulieren, bijvoorbeeld voor inschrijvingen of contactformulieren,
  • beheren van de layout van een tekstpagina, in plaats van in een statische kolom,
  • portfolio aanmaken en beheren,
  • producten verkopen in een webshop, inclusief iDeal.

Voorbeelden van WordPress websites

Ook aan de slag met je eigen WordPress website?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!