Een WordPress website is nooit echt af. Er worden regelmatig updates uitgebracht, en er is behoefte om extra content te plaatsen op de website. Maar wat als je daar geen tijd voor hebt? Wij kunnen je het beheer van jouw WordPress website uit handen nemen, zodat jij tijd hebt voor andere zaken.

Het installeren van updates is niet alleen belangrijk om gebruik te kunnen maken van de meest actuele functionaliteit, vaak zijn updates ook noodzakelijk om kwetsbaarheden op te lossen.

Meer dan de helft van de WordPress gebruikers update zijn of haar website nooit. Het kost namelijk veel tijd, en de kans bestaat dat een WordPress website na het updaten niet meer werkt zoals voor de updates.

De inhoud up-to-date houden

Naast dat het belangrijk is om de updates voor je WordPress website bij te houden, is het ook belangrijk om zo nu en dan wat nieuwe inhoud op je website te plaatsen. Nieuwsberichten, gewijzigde tarieven, nieuwe projecten voor in je portfolio en bijvoorbeeld blogberichten.

Misschien heb je hier geen tijd voor, of werk je te weinig met WordPress om het even snel te kunnen doen. Uit een rondvraag uit onze klanten blijkt dat zij zich elke keer weer moeten verdiepen in WordPress (“hoe werkt het ook alweer?”) voordat ze daadwerkelijk de inhoud kunnen bijwerken.

Wij nemen je het werk uit handen!

Wij kunnen je al het werk uit handen nemen. Wij zorgen er voor dat je WordPress website altijd up-to-date is, en plaatsen nieuwe inhoud voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is het aanleveren van tekst en beeldmateriaal, en wij doen de rest.

Wij controleren elke week of er nieuwe updates zijn, en installeren deze updates dan direct. Als jij nieuwe inhoud aanlevert, wordt deze inhoud binnen twee werkdagen op de website geplaatst. Er is in principe geen limiet op de hoeveelheid inhoud die je aanlevert, we hanteren hierin een fair-use policy1.

Het WordPress beheer-abonnement kost €30 excl. BTW per maand per website. Neem je een beheer-abonnement in combinatie met Webhosting M of hoger? Dan krijg je €5 korting op het totaalbedrag.

Heb je een WordPress netwerksite waarin je meerdere websites onderhoud? Dan betaal je €30 als basisbedrag plus een toeslag van €3,50 per website. Heb je bijvoorbeeld een WordPress netwerksite waarmee je 5 websites onderhoud? Dan zijn de kosten voor het beheer-abonnement €47,50 excl. BTW. Ook hierbij geldt, dat als je ook hosting afneemt bij Internetbureau Conkreet, je een korting van €5 per maand ontvangt.

Wij maken gebruik van de beste plugins voor het bouwen van jouw WordPress website

1 We gaan er van uit dat je maximaal één keer per week nieuwe inhoud aanlevert. Hieronder verstaan we bijvoorbeeld 5 – 10 blogberichten of nieuwe producten voor in je webshop, of een aangepaste tekst voor een bepaalde pagina. Als je in dezelfde week toevallig ook nog een belangrijk persbericht moet plaatsen doen we hier natuurlijk niet moeilijk over. Zodra de hoeveelheid en frequentie erg hoog wordt zullen we contact met je opnemen om afspraken op maat te maken.