Soms voldoet een standaard oplossing niet aan jouw eisen, of heb je een idee dat makkelijker en sneller op maat te maken is. Meer weten? Bel 085 – 303 74 20

Mogelijkheden

Alles is mogelijk. Geen idee is te gek. Bij het ontwikkelen van een maatwerk website of webapplicatie hoef je geen rekening te houden met beperkingen van een standaard pakket. Wij hebben inmiddels als diverse CRM en ERP oplossingen gebouwd, maatwerk e-learning applicaties ontwikkeld en verschillende apps gemaakt.

Direct aan de slag?

Neem dan contact met ons op. Dit kan via de chatfunctie rechtsonder in beeld, of door te bellen naar 085 – 303 74 20. Wij komen graag een keer vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Onze maatwerk toepassingen worden gebouwd met behulp van de modernste online technieken

Werkwijze

Als je een maatwerk website wilt laten bouwen is het belangrijk dat het plan tot in detail wordt uitgewerkt. Dit is dan ook de eerste stap. Na een kennismaking bespreken we je plan, en welke functionaliteit de maatwerk website moet bevatten. Op basis van deze inventarisatie wordt er een functioneel ontwerp geschreven dat als basis voor de technische realisatie gebruikt wordt.

Functioneel ontwerp

Het maken van een functioneel ontwerp is meestal een dag werk. De kosten hiervan bedragen maximaal €500 excl. BTW. Je ontvangt voor dit bedrag een volledig uitgewerkt plan. Op basis van het functioneel ontwerp kunnen wij een offerte opstellen voor het ontwikkelen van de maatwerk website. Na akkoord op onze offerte kunnen we beginnen met de technische realisatie. Je bent natuurlijk ook altijd vrij om op basis van ons functioneel ontwerp meerdere offertes op te vragen.

Voorbeelden van maatwerk oplossingen