Tijdelijk extra capaciteit inzetten op jouw online projecten, of ontbrekende expertise in huis halen? Internetbureau Conkreet helpt je uit de brand! Met meer dan 10 jaar ervaring, en kennis van verschillende technieken en frameworks is geen uitdaging te groot. Meer weten? Bel dan 085 – 303 74 20.

Ben je op zoek naar een freelance web developer Eindhoven?

Ben je op zoek naar een freelance web developer die op projectbasis in te zetten is? Ik ben Jeroen Tomas, oprichter en eigenaar van Internetbureau Conkreet. Ik ben in ’84 geboren, en heb inmiddels behoorlijk wat jaren ervaring op het gebied van web development. Professioneel gezien ruim 8 jaar, maar daarvoor was ik ook al niet achter de computer weg te slaan. Het zal inmiddels ruim 15 jaar geleden zijn geweest dat ik mijn eerste PHP en HTML pagina’s maakte.

Wat kan ik als freelance web developer Eindhoven voor je betekenen?

Je kan mij inzetten voor zowel backend- als frontend werk. Ik programmeer object-georiënteerd PHP, hou me altijd strikt aan het MVC-model, en ook principes als DRY en KISS zijn mij zeker niet onbekend. Ik werk graag met goede PHP frameworks, zoals Symfony (ik beheers alle versies vanaf versie 1), Zend en CodeIgniter. Daarnaast ben ik een grote aanhanger van API-driven development, en heb ik al vele toepassingen gebouwd die gebruik maken van RESTful API’s en webservices.

Op frontend gebied kun je mij inschakelen voor HTML en CSS werk, en heb ik de juiste techniek in huis voor het toepassen van responsive- en fluid webdesign. Daarnaast ontwikkel ik regelmatig frontend functionaliteit met javascript. Hiervoor gebruikt ik native javascript, jQuery en AngularJS.

Ik werk met de nieuwste en meest gebruikte technieken en frameworks

Je kan mij onder andere inhuren voor:

  • PHP (Object-georiënteerd, MVC, DRY, KISS)
  • MySQL
  • Symfony, Symfony2, Zend, CodeIgniter
  • Webservices en API’s
  • HTML, CSS
  • Javascript: native, jQuery (UI, Mobile) en AngularJS
  • HTML5 App development m.b.v. PhoneGap
  • WordPress
  • WooCommerce
  • OpenCart

Voor wie ben ik beschikbaar?

Ik werk voor verschillende soorten opdrachtgevers. Dit kunnen ontwerpers zijn die iemand inhuren voor de techniek. Daarnaast word ik regelmatig ingehuurd door andere internetbureau’s, om een tijdelijk tekort aan capaciteit op te vangen, of door marketing- en communicatiebureau’s, die alle disciplines in huis hebben, behalve online techniek.

Ook bedrijven die een eigen ICT afdeling hebben kunnen bij mij terecht, bijvoorbeeld als er tijdelijk behoefte is aan specifieke kennis die op dat moment niet in huis beschikbaar is.

Ik heb onder andere gewerkt voor