De smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Mensen gebruiken dagelijks hun iPhone of Samsung smartphone voor Facebook, Twitter en Instagram, om te surfen op internet, spelletjes te spelen en om berichten te versturen naar vrienden, familie en bekenden.

App development

De apps die mensen gebruiken installeren deze via de App store van Apple, of Google Play. Heb jij ook een idee voor een goede app? Dan heb je waarschijnlijk een partner nodig die deze app voor jou kan ontwikkelen. Het bouwen van een app wordt in vaktermen App development genoemd. Internetbureau Conkreet is de specialist uit Eindhoven op het gebied van App development.

Uitwerken van jouw idee

Wij helpen je bij het uitwerken van jouw idee voor een app. Wat zijn de mogelijkheden? Welke functies moeten er worden ingebouwd. En niet onbelangrijk: hoe moet de app er uit komen te zien? Wij adviseren bij de keuzes die gemaakt moeten worden als het gaat om succesvol App development.

Nadat we jouw wensen hebben geïnventariseerd, gaan we aan de slag met een functioneel ontwerp, een interactie ontwerp, en uiteindelijk een grafisch ontwerp. Hierdoor zijn wij perfect voorbereid op het bouwen van jouw app.

Voorbeelden van apps

Technische realisatie

phonegap

Het bouwen van de app is de volgende stap in App development. Op basis van de ontwerpen die gemaakt zijn bouwen we jouw app. Dit doen wij zeer efficient, wij gebruiken hiervoor Phonegap. Met Phonegap bouw je één versie van de app met behulp van web technologieën, om deze vervolgens te kunnen exporteren naar alle platformen. Zo hoeven we geen verschillende versies te ontwikkelen voor iOS, Android en Windows Phone. Tijdens het ontwikkelen van de app kunnen we de app alvast op jouw smartphone installeren om de app te kunnen testen.

Oplevering in de stores

Als de app klaar is, is het tijd om de app op te leveren in de verschillende stores. Wij bieden de app aan bij Apple en Google, die de app beoordelen. Als de app wordt goedgekeurd kan de app via de stores gedownload worden.

appstores

Meer weten?

Wil je meer weten, of wil je een app laten bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 085 – 303 74 20, of via de contactpagina.