Doen waar je goed in bent, daar geloven wij in. Wij ontwikkelen maatwerk producten “from scratch”, of door gebruik te maken van bestaande oplossingen die we aan jouw wensen inrichten en aanpassen.

Freelance webdevelopment

Tijdelijk extra capaciteit inzetten op jouw online projecten, of ontbrekende expertise in huis halen? Internetbureau Conkreet helpt je uit de brand.

Maatwerk websites

Er zijn situaties waarin een standaard producten te kort schiet. Internetbureau Conkreet bouwt dan een maatwerk oplossing.

App development

Internetbureau Conkreet ontwikkelt apps voor iOS en Android. Wij ontwerpen en bouwen, en verzorgen de verspreiding in de verschillende stores.

WordPress websites

WordPress is het meest gebruikte CMS op internet. Internetbureau Conkreet ontwikkelt alles van simpele websites, tot communities en webshops.

WordPress beheer

Een WordPress website is nooit echt af. Maar wat geen tijd hebt om je website zelf bij te houden? Wij kunnen je het beheer van jouw WordPress website uit handen nemen.

Hosting

Je wilt natuurlijk dat je website, webshop of webapplicatie altijd bereikbaar is. Wij bieden vier overzichtelijke pakketten, voor alle soorten websites en webshops.