Project: Davehakkens.nl

Na twee maanden bouwen is het eindelijk zover! De nieuwe website van Dave Hakkens, de bedenker van onder andere Phonebloks, is gelanceerd! Na het bouwen van een responsive maatwerk thema voor WordPress, en het migreren van meer dan 30.000 gebruikersaccounts, is de nieuwe community website in gebruik genomen.

Features

De site bevat veel functionaliteit. Naast een blog omvat de community website een forum, een overzicht met members en profielen, en een showcase module voor de projecten van Dave. Alles is gebouwd in WordPress, met behulp van ondere de plugins bbPress en Buddypress voor de community functionaliteit. Het thema is volledig responsive en past zich niet alleen aan aan kleine schermen, maar ook aan grotere schermen met een hoge resolutie.

Templates voor hoge resolutie desktops en reguliere resolutie desktops en laptops.
Templates voor tablet en smartphone.

Performance

Phonebloks heeft wereldwijde bekendheid gekregen. De community website moet dus tegen een stootje kunnen, vooral als er nieuws is rondom Phonenbloks en aanverwante projecten zoals Project Ara van Google. Om er voor te zorgen dat de site ook onder grote bezoekersaantallen blijft functioneren is gekozen voor hosting bij Savvii. Savvii is gespecialiseerd in high-performance WordPress hosting, en heeft zaken zoals beveiliging er goed op orde.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project, of wil je ook een community website laten bouwen die gebaseerd is op WordPress? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 085 – 303 74 20.

Wil je meer zien van dit project? Bekijk het project in ons portfolio, of bezoek davehakkens.nl.